Skip to main content

Η Λάρισα αναφέρεται συχνά ως πόλη του καφέ, λόγω των εντυπωσιακά πολυάριθμων καφετεριών που κατακλύζουν το κέντρο της και όχι μόνο. Είναι από τις επιχειρήσεις που φαίνεται να ανθούν – και κάθε τόσο εμφανίζονται και νέες. Αποτελούν σύνηθες δέλεαρ για πολλούς επίδοξους μικροεπιχειρηματίες, ακόμη κι αν οι παραπάνω παραδοχές θεωρηθούν υπερβολικές ή επισφαλείς. Ο σκοπός του εργαστηρίου είναι η ανάδειξη της τρέχουσας πραγματικότητας και των πραγματικών ευκαιριών αλλά και η παρουσίαση των ιδιαιτεροτήτων και των προκλήσεων στην ενασχόληση με το αντικείμενο.

Θεματικές ενότητες εργαστηρίου:

1) Οι επιχειρήσεις καφέ στη Λάρισα: μερικοί αριθμοί (πλήθος επιχειρήσεων, ρυθμός αύξησης ή μείωσης, κύκλος εργασιών κλπ.) Η πορεία τους στο χρόνο.

2) Οι απαιτήσεις και το στήσιμο μιας επιχείρησης προσφοράς καφέ (και ομοειδών)

3) Ετοιμασία και προσφορά καφέ: Προϊόν ή υπηρεσία; Η σύνθεση του κόστους στις επιχειρήσεις καφέ.

4) Το προμηθευτικό κύκλωμα της πρώτης ύλης

5) Η διαχείριση των υπολειμμάτων καφέ: Μια ευκαιρία για «πράσινη» επιχειρηματικότητα και συνέργειες επιχειρήσεων.

6) Να ανοίξω ή όχι μια επιχείρηση προσφοράς καφέ;

Το εργαστήριο είναι διήμερο και πραγματοποιείται 12 & 14 Μαρτίου, ώρα 10:00-15:00.


Φόρμα εκδήλωσης συμμετοχής στο εργαστήριο:

    Ενημέρωση Προσωπικών Δεδομένων:
    Αιτούμαστε την συγκατάθεσή σας για την διατήρηση στο αρχείο μας των δεδομένων που συλλέγουμε από εσάς μέσω της παραπάνω φόρμας επικοινωνίας. Σκοπός της διατήρησης των δεδομένων αυτών είναι να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με το ενδιαφέρον που εκδηλώσατε για τη συμμετοχή στις εκπαιδεύσεις που πραγματοποιούνται από την ομάδα των ειδικών επιστημόνων. Τα δεδομένα σας θα διατηρηθούν έως τη λήξη του έργου.

    Share